Tak for sidst: Barcelona Smart City Expo 2016

Midt i november (15.-17.) var Inno-SE og CLEAN arrangør for den 60 mand store danske delegation på Barcelona Smart City Expo 2016. Delegationen bestod af både virksomheder, kommuner, regioner og universiteter, hvorfor nogle var udstillere på den 120 m2 store danske stand ”Smart Denmark”.

Dagene bestod udover messen af en større konference i syv spor, round table-møder med de nordiske ambassadører i Spanien, men også af netværksaktiviteter og B2B-møder.

”Tilbagemeldingen er, at det har været utroligt givende at deltage. Det faglige udbytte af at se både byers, landes og virksomheders bud på løsninger og udfordringer vidner om et utroligt aktivt område, ikke mindst i forhold til smart udnyttelse af energien. Netværksaktiviteterne var mange, og der er blevet skabt mange gode kontakter, også internt i den danske delegation. Derudover var samarbejdet med den finske og den norske delegation en så stor succes, at der arbejdes mod en fælles nordisk stand næste år, hvor synergierne kan udnyttes til et endnu stærkere budskab på messen og på konferencen,” fortæller netværksleder i Inno-SE, Claus Meineche.