Videooplæg om sektorintegration – se tredje kapitel nu!

I tredje kapitel i videorækken om sektorintegration dykker vi nærmere ned i betydningen af data og de muligheder for simulering, som er kigget på i projektet DK Energy Live Lab – Vejle Nord.

Se videooplæggene i kapitel 3 her:

Datatilgængelighed, en metadataanalyse ved Senior Teknologiansvarlig Frank Iversen, CLEAN

Opmization of flexibility resources in a multi-energy system ved Assistant professor Shaojun Huang, SDU Center for Energy Informatics

– Design and control of future multimodal energy systems ved Postdoc, Konstantin Filonenko, SDU Center for Energy Informatics

Fik du ikke første afsnit med?  Så gør dig selv en tjeneste og start der – du kan finde en samlet oversigt HER  

I fjerde kapitel kan du se frem til at høre resultater fra tre konkrete cases, der blandt andet omhandler hybridvarmepumper og pumpning af spildevand. 

Baggrund:

Sektorintegration – kan man flette vedvarende energi og forsyningssikkerhed intelligent sammen? Det spørgsmål stiller vi skarpt på i en række videooplæg med relevante eksperter på området og konkrete eksempler fra projektet ”DK Energy Live Lab – Vejle Nord”. 

Projektet har haft til formål at belyse potentialer for sektorintegration i eksisterende forsyningsinfrastrukturer, bygningsmasser og forbrugere. Vejle Nord er udvalgt som case-område, da det har et bredt udsnit af forsyningsinfrastrukturer og demografisk diversitet.

Videoerne bliver løbende offentliggjort på CLEANs og Green Tech Centers hjemmeside i løbet af maj og juni (se det som en slags videnkalender for energiinteresserede) og i efteråret arrangerer Green Tech Centret en workshop, som følger op på videooplæggene og hvor vi samtidig kan drøfte muligheder for at demonstrere cases i et Energy Live Lab.

Hør oplæg fra bl.a: IEnergi, TREFOR, Evida, SDU, Energinet, Vejle Spildevand, Vejle Kommune, CLEAN og Green Tech Centret.

Læs mere om projektet HER

Følg med i, hvornår videoerne bliver tilgængelige på CLEANs LinkedIn eller GTC’s LinkedIn