Videooplæg om sektorintegration: Finalen

Effektelektronik
Energilagring
Varmepumpe- og køleteknologi
Integrerede Energisystemer og digitalisering
Intelligente bygningsapplikationer og energiadfærd

Det sidste kapitel i videorækken om sektorintegration har vi valgt at kalde “Mulighedernes land – med spirende eksempler på vej”.

Her kan du høre Henrik Bjerregaard, der er direktør i CLEAN Energi fortælle om bl.a. den nye store energiklynge Energy Cluster Denmark, og Jørgen Andersen, der er direktør i Green Tech Center om det LIVE LAB, de har i støbeskeen. 

Se videooplæggene i kapitel 6 her:

Vil du se eller gense de første fem kapitler? Find dem HER

Baggrund:

Sektorintegration – kan man flette vedvarende energi og forsyningssikkerhed intelligent sammen? Det spørgsmål stiller vi skarpt på i en række videooplæg med relevante eksperter på området og konkrete eksempler fra projektet ”DK Energy Live Lab – Vejle Nord”. 

Projektet har haft til formål at belyse potentialer for sektorintegration i eksisterende forsyningsinfrastrukturer, bygningsmasser og forbrugere. Vejle Nord er udvalgt som case-område, da det har et bredt udsnit af forsyningsinfrastrukturer og demografisk diversitet.

Videoerne er løbende blevet offentliggjort på CLEANs og Green Tech Centers hjemmeside i løbet af maj og juni 2020 og i efteråret arrangerer Green Tech Centret en workshop, som følger op på videooplæggene og hvor vi samtidig kan drøfte muligheder for at demonstrere cases i et Energy Live Lab.

Hør oplæg fra bl.a: IEnergi, TREFOR, Evida, SDU, Energinet, Vejle Spildevand, Vejle Kommune, CLEAN og Green Tech Centret.

Læs mere om projektet HER