En hilsen fra Folkemødet på Bornholm

Innovationsnetværket deltog ved dette års Folkemøde og på trods af vejret, oplevede vi et særdeles velbesøgt telt fredag og søndag, hvor netværkene afholdt aktiviteter.

Inno-SE har stået for koordineringen mellem de 22 danske innovationsnetværk, som alle har haft fået buddet om at lave aktiviteter i det fælles telt. Teltet var booket i samarbejde med de danske GTS-institutter, som afholdt aktiviteter torsdag og lørdag.

I teltet havde netværkene arrangeret debatter, oplæg og forskellige involverende aktiviteter med henblik på at nå et bredt udsnit af Folkemødets deltagere. Alle almindelige borgere og beslutningstagere kunne således komme og få et indblik i, hvad innovationsnetværkene laver inden for deres vidensområder.

Vi tog selvfølgelig nogle billeder under diverse aktiviteter, som du kan se nedenfor.

Vi kom stærkt fra start, og deltagerne ved folkemødet var klar på at gribe de danske innovationsnetværks mange muligheder tidligt torsdag morgen.

Bornholmerne fik rig mulighed for at komme i dialog med hospitalsdirektør, Niels Reichstein Larsen, om, hvordan hospitalet kan skabe mere værdi for den enkelte bornholmer.

Under en debat om havets mange frugter og muligheder samt hvordan vi sikrer bæredygtighed og erhverv, fik de deltagende mulighed for at smage  på alt lige fra tang til søpindsvin.

Innovationsnetværket for Biomasse stillede spørgsmålet – ”Hvad ved antropologer om gylle?” og lagde dermed op til debat om nytten af magistre og djøffere i industrien.

Offshore Energy fik gang i debatten omkring innovation i vindmølleindustrien og fremtidens muligheder.

Ulla Tørnæs og Helge Sander deltog i en lille quiz med udgangspunkt i danske iværksætteres evne til nytænkning. Quizvært var Signe Molde.

Danish Sound Innovation Network bød på et par dugfriske demonstrationer fra den hypede Virtual Reality-bølge, der for tiden skylder ind over alt og alle.