Deltag i Energy Efficiency Projects with financing in Ukraine

Workshoppen finder sted i Green Tech Centeret, Vejle, og er et ”Kick-off” møde, hvor konkrete projektmuligheder vil blive præsenteret. Derudover er det vores ønske, at workshoppen skal være med til at styrke og målrette strategien for de fremtidige aktiviteter og arbejde i Ukraine – og dette kan du blive en del af!

Baggrunden for workshoppen er, at flere og flere investorer, blandt andet i Ukraine, efterspørger totalløsninger indenfor energieffektivisering af bygninger og industri og ønsker at få finansieret projekterne. Ved at deltage i et konsortie/partnerskab har du mulighed for at tilbyde netop dette sammen med andre danske virksomheder, som ønsker at tilbyde deres løsninger på det ukrainske marked.

Som virksomhed vil du få mulighed for at høre mere om projekterne, måden de vil blive finansieret på, og hvordan du kan indgå i projekterne, som allerede har kunder klar til at aftage løsningerne.

Programmet består af:

  •  En introduktion til modellen – Partnerskaber, og hvordan man i fællesskab kan imødekomme kundernes behov inden for energieffektivisering af bygninger og industri – baseret på erfaring fra andre markeder.
  • Uddybning af:
    • Konkrete forretningsmuligheder via projekter, som har brug for netop din løsning.
    • Situation og markedsmuligheder i Ukraine samt finansieringsmuligheder og hvordan det er at lave forretning i Ukraine.
    • Det Dansk –Ukrainsk samarbejde – Energy Center – hvordan bidrager et sådant samarbejde til at åbne op for mere forretning for danske virksomheder.
  • En høj grad af involvering fra deltagerne i workshoppen, hvor diskussioner og erfaringer vil blive fremlagt. Konklusionerne fra mødet vil der arbejdes videre med, da hensigten med workshoppen er, at denne er startskuddet for en lang møderække indenfor emnet den næstkommende tid.

Tilbyder du produkter eller know-how, som bidrager til energieffektivisering indenfor Industri og bygninger, så kom og deltag!