CLEAN forbinder Norden – med virksomhedernes behov for øje

Vores deltagende virksomheder skal få værdi af at deltage….Med det for øje og som mål, gik vi i gang med at søge projektpartnere og Funding for ca. 1 år siden. Værdi, netværk og viden blev således vores milepæle igennem hele processen omkring den nordiske pavillon på årets European Utility Week i Paris. Det handlede om at skabe så meget værdi som muligt for vores deltagere. Dette gennem målrettede aktiviteter på og omkring en fælles platform samt skabe rig mulighed for netværk.  

”Det har været spændende og relevant at være med, og vi glæder os til næste år”, Morten Gjølstad Kristensen, SEAS-NVE Holding

For 3 uger siden drog vi endelig, efter mange måneders planlægning, afsted mod Paris …. Det var blevet tid til årets European Utility Week. CLEAN havde, sammen med Inno-SE, Innovationsnetværket – Smart Energy og 2 nordiske partnere, InnoEnergy og Nordic Edge, stablet en ca. 90 m2 nordisk pavillon på benene med udstillere fra både Danmark, Norge og Sverige. Den nordiske pavillon blev støttet af Innovation Norway

Ud over de planlagte aktiviteter på pavillonen var formålet også at skabe en fælles platform for både udstillere og netværksdeltagere. Det var vigtigt for os at pavillonen blev et samlingssted for potentielle nye partnerskaber… Og det må man sige lykkedes! Vores fokus havde været klart lige fra starten … CLEANs arbejde på European Utility Week skulle være meget virksomhedsorienteret, give deltagerne muligheder for at kunne se hvad der rører sig i branchen, få ny faglig viden, men også at skabe nye virksomhedsrelationer.    

”Vi har valgt at deltage i den nordiske pavillon da vi ikke selv har haft mulighed ofr at have en egen stand. Jeg har brugt standen til at aftale møder- så lidt som et aktivt Hub hvor folk vidste at du kunne komme og finde os, så det har jeg haft utrolig stor glæde af”, John Haar, eSmart Systems   

European Utility Week bød på mange spændende udstillere og aktiviteter på de forskellige Hubs, for ikke og tale om Summitten, hvor deltagerne kunne få indsigt i, hvad der rører sig inden for forsyningsbranchen.

 ” What’s new, what’s in, and what’s out”   

Ud over de planlagte aktiviteter faciliterede de nordiske partnere en præsentation af nordiske projekter på Energy Revolution hub under titlen: “Postponing distribution grid investments and large scale capacity challenges through consumer flexibility”. Torben Schmidt-Ommen fra DTU præsenterede her bl.a. det danske projekt ”Energylab Nordhavn”. Rune Kirt fra KIRT + THOMSEN satte i sin præsentation på Initiate! – Hubben for start-ups, fokus på behovet for det at have fælles kommunikationværktøjer når vi snakker på tværs af energisystemets værdikæder. Med udgangspunkt i projektet Energylab Nordhavn forklarede han, hvordan KIRT x THOMSENS værktøj har været med til at give en fælles reference ramme på tværs af energispecialister inden for hvert deres område. 

I CLEAN er vi allerede i gang med at planlægge næste års pavillon og netværkstur… Denne gang forhåbentlig med endnu flere nordiske partnere og udstiller. Vi har allerede reserveret en god standplads. European Utility Week og PowerGen har slået sig sammen og kommer fremover til at hedde Enlit. Enlit afholdes næste år i Milan fra den 27.- 29. oktober 2020. Skal I være med?  Kontakt Rene Kjær Jensen på telefon 81446080, hvis du vil vide mere!

CLEAN forbinder Norden

 

Se stemningsvideoen fra European Utility Week 2019 HER