Comwell Hotels

Integrerede Energisystemer og digitalisering

I 1969 introducerede Comwell Hotels – som de første herhjemme – danskerne for mødekonceptet. Siden har hotelkæden konstant udviklet og udfordret deres eget koncept og samarbejder i dag med en række anerkendte forskere, der har været med til at udvikle nye og fleksible mødepakker, innovative læringsværktøjer og atmosfærefyldte og moderne rammer.

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked, og vandt i februar for 4. år i træk prisen for ”Bedste Mødekoncept”, da der blev udelt branchepriser på den årlige Møde- og Eventmesse i Bella Center. Her tog Comwell desuden prisen for ”Bedste Service” med sig hjem.

Alle Comwells hoteller i Danmark opnåede sidste år Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket blev belønnet med Årets Økopris 2017. Comwell har 15 hoteller fordelt over hele landet, og den økologiske omstilling er sket på under et år.Comwell startede med en økologiprocent på 5% og er i dag oppe på 50% i gennemsnit.

Det har givet vores hoteller et kæmpe kvalitetsløft, at arbejde mere bæredygtigt på tværs af alle hoteller og processer. Vi er beviset på, at man kan være bæredygtige uden at gå på kompromis med den gode oplevelse. Med en bæredygtig omstilling kan en hotelkæde på vores størrelse være med til at gøre en reel forskel for både mennesker og miljø. Vi oplever samtidig, at vores gæster og samarbejdspartnere i stigende grad stiller krav til den måde, vi driver forretning på. De forventer, at vi passer bedre på miljøet.