CLEAN

Effektelektronik
Energilagring
Varmepumpe- og køleteknologi
Integrerede Energisystemer og digitalisering
Intelligente bygningsapplikationer og energiadfærd

Vi skal omstille os hurtigere, end vi udvikler os. Og vi skal handle mere end vi taler. Alt for ofte er de gode intentioner ikke tæt nok på den jord, som bogstaveligt talt er vores brændende platform.

Som landsdækkende medlemsorganisation for det grønne Danmark ved CLEAN, hvad der virker og ikke mindst, hvad der kan betale sig. For CLEAN er medlemmerne. Gennem CLEAN får Danmarks cleantech-virksomheder adgang til viden, netværk og projektsamarbejder, der forener bæredygtige og økonomiske interesser og omsætter grøn vækst til sorte tal på bundlinjen. 

CLEAN formidler og driver projekter og partnerskaber mellem private cleantech-virksomheder, offentlige aktører og vidensinstitutioner. Det skaber innovative løsninger på udfordringer, der vedrører os alle. Virksomhederne og deres bundlinje er det bærende og nyskabende løfte til vores omverden. De motiveres ikke kun af tanker om, hvad der kan betale sig på et tidspunkt, men hvad der kan betale sig nu.

Hos CLEAN insisterer vi på at få beskidte hænder i jagten på en renere fremtid. Vi tror på, at en forudsætning for, at vi kan løfte vores samfund ind i en sikker fremtid, er, at vi sikrer Danmarks grønne virksomheder rige muligheder for rentable partnerskaber.

Vi ved, hvordan man finder frem til de rigtige løsninger.Vi ved, hvornår det grønne kan betale sig, og vi kender dem, der kan få det til at ske. For dansk vækst, viden og velstand.