Balslev Rådgivende Ingeniører A/S

Med en baggrund som et af Danmarks stærkeste ingeniørfirmaer på det el-tekniske område, er Balslev i dag en virksomhed med bred ekspertise og lang erfaring inden for de tekniske ingeniørdiscipliner elektroteknologi, energi- og installationsteknologi og automation.

Vi arbejder altid ud fra en målsætning om at levere vores kunder innovative, bæredygtige og profitable løsninger – til tiden, inden for budget og i aftalt kvalitet.

Som bygherrens forlængede arm yder vi ikke blot rådgivning, projektering og teknisk design, når det gælder el, vvs og ventilation. Mange forskelligartede kunder i Danmark og i udlandet trækker også på vores ekspertise inden for kommunikation og it, brand- og tyverisikring, intelligente bygningsinstallationer, trafikteknik, samt automation, hvor vi i visse tilfælde også kan være turnkey-leverandør. Inden for katodisk beskyttelse er vi blandt verdens førende.

Styring af udbud, byggeledelse, tværfaglig projektledelse og sikkerhedsledelse er sammen med energioptimering også nogle af Balslevs kernekompetencer.

Ejerskab og medarbejdere

Firmaet blev grundlagt i 1939 af ingeniør Mogens Balslev og i 1973 omdannet til et aktieselskab, som i dag er ejet af Ripaille Holding A/S (85%) og Mogens Balslevs Fond (15%).

I dag beskæftiger Balslev Rådgivende Ingeniører A/S ca. 60 medarbejdere i Glostrup og Viborg.

Nogle medarbejdere er udstationeret hos kunder, der i en periode har brug for ekstra ingeniørassistance.

Vores primære forretningsområder

  • Hospitalssektoren
  • Energisektoren
  • Infrastruktur
  • Vedvarende energi og energioptimering
  • Industrisektoren
  • Automation