Har du 10 minutter?

Så hjælp SDU med at svare på dette spørgeskema.

SDU – Center for Energy Informatics har netop startet et nyt forskningsprojekt der skal undersøge hvordan de eksterne faktorer, Politik og Regulering, Økonomi og Finanser, Teknologi, Samfund og Kultur, samt Klima og Miljø påvirker forretningsmulighederne i energisektoren, nationalt såvel som internationalt. Forskningsprojektet ledes af Professor Bo Nørregaard Jørgensen.

Disse faktorer har stor indflydelse på en virksomheds forretningsaktiviteter såsom F&U, samarbejdspartnere og kunderelaterede aktiviteter. Et eksempel kan være Parisaftalen, som skaber forretningsmuligheder for eksport af energiløsninger til udviklingslandene i samarbejde med lokale partnere. SDU ønsker at undersøge hvordan disse faktorer påvirker forretningsmulighederne i energisektoren, og værdsætter den information du kan bidrage med omkring din virksomhed.

Giv gerne din mening til kende, og gerne hurtigst muligt – en høj svarprocent sikrer en brugbar resultatrapport og et godt udgangspunkt for arbejdet med resultaterne.

 

Du får adgang til spørgeskemaet ved at klikke på linket HER

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte: Mette Schultz på mjs@mmmi.sdu.dk.

 

Undersøgelsesoplysningerne behandles i overensstemmelse med GDPR (General Data Protection Regulation).