Netværkstur til Cleantech Forum Europe 2020

Effektelektronik
Energilagring
Varmepumpe- og køleteknologi
Integrerede Energisystemer og digitalisering
Intelligente bygningsapplikationer og energiadfærd

Corona update: Cleantech Forum rykkes sandsynligvis til slutningen af året

Cleantech Group har i første omgang aflyst eventet i maj og håber at kunne rykke det til en endnu ikke fastsat dato i slutningen af året. Clean forventer på nuværende tidspunkt at kunne rykke delegations-turen tilsvarende. Cleantech Group forventer at afholde et eller flere online events i maj på de dage hvor Cleantech Forum skulle have været afviklet. Nærmere info om dette når vi ved mere. 

HAR JERES VIRKSOMHED BEHOV FOR INVESTERING?

Cleantech Forum Europe er STEDET hvis I gerne vil møde store seriøse internationale investorer der specifikt leder efter muligheder indenfor følgende teknologiområder

  • Vedvarende energi og lagring
  • Ressourcer og miljø
  • Transport og logistik
  • Materialer og kemikalier
  • Landbrug og fødevare

Skriv dig op og hør mere

Tryk på “tilmeld dig her” i højre side hvis du er interesseret i at høre mere om turen. Du vil herefter blive kontaktet til en snak om turen og hvilke muligheder der er for deltagelse. Det er IKKE en bindende tilmelding men blot en interessetilkendegivelse.

Hvad er Cleantech Forum?

Cleantech Forum Europe er en årligt tilbagevendende konference der flytter mellem europæiske byer. 

De ca. 400 deltagere kommer fra over 30 forskellige lande og langt størstedelen af deltagerne er mindre entreprenører og start-up’s og investorer.

Blandt de investorer der deltager er bl.a. Capricorn, Emerald, Aster Idinvest, SET Ventures og Finidus samt en række multinationale selskaber som Encevo, Engie, Solvay, Volvo og BP.

Se præsentation om Cleantech Forum Europe 2020 ved at trykke på “Download program”.

Hvad får din virksomhed ud af at deltage?

Cleantech Forum Europe er en unik mulighed for at komme i direkte dialog med seriøse investorer og innovative teknologivirksomheder om fremtidigt samarbejder under de indbyggede matchmaking sessioner og eksisterende matchmaking app. Man kan herudover være heldig at få lov til at deltage som speaker i de planlagte plenumarrangementer og der er mulighed for at have en stand i udstillingsområdet, samt deltage i en række andre aktiviteter så som cleantech tour of Luxembourg og gallamiddag samt den eksklusive middag for den danske delegation mandag den 18. maj. 

CLEAN og Innovationsnetværkene for Miljøteknologi (InnoMT) og Smart Energi(InnoSE) ønsker at samle en stærk delegation af danske teknologivirksomheder til næste Cleantech Forum Europe som foregår i Luxembourg 18-20 maj 2020. Vi er pt. i dialog med Cleantech Group, som arrangerer Cleantech Forum, om at sammensætte en spændende netværkspakke til danske virksomheder.

Link til Cleantech Forum Europe 2020

Link til Cleantech Group