Køle- og varmepumpeforum 2020

Varmepumpe- og køleteknologi

Dansk Køledag, Teknologisk Institut og DTU Mekanik inviterer til: “Køle- og varmepumpeforum 2020”

Kom med til Køle- og varmepumpeforum 2020 den 24. marts og bliv opdateret på ny viden og tendenser indenfor køleteknik og varmepumper.

Der er inviteret et bredt felt af danske og internationale oplægsholdere som vil præsentere nyt indenfor både teknik, regler og forskning og udvikling. Programmet spænder over varmepumper, naturlige kølemidler, HFO’er, ecodesign og seneste resultater fra projekter om soldrevet køling, zeotropiske blandinger og vand som kølemiddel.

Køle- og varmepumpeforum 2020 afholdes af Dansk Køledag, Teknologisk Institut og DTU Mekanik. Arrangementet inkluderer to faglige møder indenfor fagområdet relateret til køle- og varmepumpe-branchen – Danske Køledage og International Symposium on Advances in Refrigeration and Heat Pump Technology. Arrangementet afholdes på DTU i Lyngby.

Køle- og varmepumpeforum 2020 er indrettet sådan, at du kan skifte imellem de forskellige spor, der fremgår af programmet, og vælge de oplæg som du er mest interesseret i. 

Virksomheder, der ønsker plads til en netværksbase har mulighed for at booke et cafébord i foyeren (begrænset antal – først til mølle), hvor der holdes kaffepauser.

Det koster 3000 kr. at booke et cafébord. Booking af cafébord sker på tilmeldingssiden.

Derudover er der mulighed for at medbringe en roll-up pr. firma/organisation, som kan sættes op i glassalen, hvor der er velkomst og frokost. Det er gratis at opsætte en roll-up, men det skal tilkendegives ved tilmelding, så vi er sikker på at der er plads.

 Danske Køledag er en forening dannet af Dansk Køl&Varme og Dansk Køle- og Varmepumpeforening med det formål at afholde arrangementet af samme navn.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER