Clean Solutions klæder danske virksomheder på til eksporteventyr

I udlandet er der en stor efterspørgsel på danske løsninger, især samlede systemløsninger. Derfor vil Clean Solutions hjælpe danske virksomheder med at indgå partnerskaber og løfte eksporten af løsninger inden for vand, affald og energieffektivisering og fjernvarme.

Clean Solutions er en platform, som 30 af landets førende virksomheder og organisationer inden for cleantech-branchen sammen med CLEAN har etableret med ønsket om at løfte eksporten af danske løsninger.

Som dansk virksomhed, der ønsker at indgå i et partnerskab om at levere systemløsninger til udlandet, hjælper Clean Solutions dig med at udvikle og modne projektet. Inden for hvert af vores fokusområder, sidder der et udvalg, som har erfaringer og kompetencer, og som kan hjælpe dig med at finde de rigtige partnere og få succes med eksport af systemløsninger.

Clean Solutions har desuden udviklet en lang række værktøjer og en guide som gør det enkelt og overskueligt for virksomheder at indgå samarbejder og selv lykkes med at levere en samlet løsning. Dermed kan du også få gavn af Clean Solutions, selvom du ikke ønsker at indgå i et projekt.