IoT & Wireless-klubbens møde

FLERE DATOER I SPIL!

Inno-SEs medlemmer får nu muligheden for at komme tættere på testfaciliteterne hos FORCE i Hørsholm og Aarhus!

Kom og deltag gratis i 2 arrangementer og vind et års medlemskab af IoT og Wireless-klubben!

Der har blandt vores medlemmer stor efterspørgsel på at få adgang til testfaciliteter og mulighed for sparring med andre medlemmer med lignende problemstillinger.

Derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde gratis adgang til arrangementer i samarbejde mellem Inno-SE og IoT og Wirelessklubben:

30/8 i Aarhus: Systemdesignaspekter
31/8 i Hørsholm: Systemdesignaspekter
27/9 i Aarhus: Energy Harvesting
28/9 i Hørsholm: Energy Harvesting

Internet of Things (IoT) spiller i stigende grad en rolle i relation til moderne integrerede energisystemer, intelligente bygningssystemer og effekt elektronik. Specifikt for energisektoren er der behov for pålidelige systemer og dette kræver en stærk baggrundsviden om den platform man udvikler ud fra.

F.eks.

  • ISO/IEC standarder for arkitekturen af IoT systemet og
  • hvordan sikrer man cybersikkerhed, pålidelig trådløse forbindelse og får de rigtige godkendelser og test af modulerne.

Alt dette drøftes i DELTAs IoT og Wireless klub, hvor der afholdes 8 møder årligt.

Udover adgang til de 8 årlige møder, som både afholdes i Hørsholm og Århus, får medlemmerne også adgang til test faciliteter, så der kan testes på, hvor god trådløs dækning et produkt har, instrumenter til at forbedre den samt at sikre, at udstyret er modstandsdygtigt mod ESD/statisk elektricitet, da dette ofte ødelægger radioer.

Det er en mulighed, som f.eks Danfoss har benyttet sig af, og som I kan læse mere om her.

Klubben har allerede 35 betalende virksomhseder som medlemmer – et stærkt forum for udveksling af erfaringer med implementering af de nye teknologier.

Undervejs i afholdelsen af de 4 arrangementer laves en konkurrence, hvor to engagerede virksomheder kan vinde et årsmedlemskab af IoT og Wirelessklubben!