CLEAN årsmøde 2018 – Innovationskraften i cleantech virksomheder

Om årsmødet

Tag plads på første parket og få et blik ind i fremtiden. På CLEANs årsmøde 2018 samles medlemmer og samarbejdspartnere om innovationskraften i cleantech virksomheder. Vi præsenterer de nyeste eksempler på teknologiudvikling, produktinnovation og internationalisering løftet af SMV’er og store virksomheder i samarbejde med videninstitutioner og offentlige aktører.

CLEAN årsmøde 2018 er din mulighed for at møde andre medlemmer og samarbejdspartnere inden for cleantech.

Det er også din chance for at få indblik i de nyeste eksempler på teknologiudvikling, produktinnovation og internationalisering løftet af SMV’ere og store virksomheder i samarbejde med videninstitutioner og offentlige aktører.

Tag plads ved årsmødet og få:

  • mulighed for at booste din forretning med samarbejdspartnere
  • læring og viden fra workshops
  • fagligt indhold med netværk og socialt samvær
  • årsrapport og indsigt i nyeste viden om innovationskraften i cleantech virksomheder

Som landsdækkende medlemsorganisation for det grønne Danmark ved CLEAN, hvad der virker og ikke mindst, hvad der kan betale sig. For CLEAN er medlemmerne.

Gennem CLEAN får Danmarks cleantech-virksomheder adgang til viden, netværk og projektsamarbejder, der forener bæredygtige og økonomiske interesser og omsætter grøn vækst til sorte tal på bundlinjen.

CLEAN formidler og driver projekter og partnerskaber mellem private cleantech-virksomheder, offentlige aktører og vidensinstitutioner. Det skaber innovative løsninger på udfordringer, der vedrører os alle. Virksomhederne og deres bundlinje er det bærende og nyskabende løfte til vores omverden. De motiveres ikke kun af tanker om, hvad der kan betale sig på et tidspunkt, men hvad der kan betale sig nu.

Vi ved, hvordan man finder frem til de rigtige løsninger. Vi ved, hvornår det grønne kan betale sig, og vi kender dem, der kan få det til at ske. For dansk vækst, viden og velstand.